Parket Schuren

Wilt u uw parket schuren in Haarlem of omgeving? Dan is een hele mooie en betaalbare manier om een stuk langer te doen met uw bestaande houten vloer. Een goede parket renovatie bestaat uit drie stappen: schuren, polijsten en afwerken. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat al deze onderdelen op de juiste, professionele wijze worden uitgevoerd. Zo bent u zeker van een prachtig eindresultaat: een parketvloer die niet te onderscheiden is van een echt nieuwe houten vloer! Door uw parket vakkundig te laten schuren bent u ook nog eens beter bezig voor zowel uw portemonnee als het milieu.

Parket Schuren
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Heemstede – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Parket Schuren en Oliën

Geen enkele vloer renovatie is compleet zonder de juiste afwerking. Daarom ronden we het vloerherstel in uw woning altijd af door het aanbrengen van een coating. U kunt onder meer kiezen voor een behandeling met olie. Bij parket met vloerverwarming raden we dit altijd aan, omdat het goed helpt om krommingen en scheuren in het hout te voorkomen. Overigens kunt u uw vloer ook laten oliën als u geen vloerverwarming heeft. Het middel werkt dan net zo goed en beschermt uw parket tegen vervuiling, vocht en andere ellende.

Parket Schuren en Lakken

Liever lakken na het parket schuren? Ook dat is bij ons altijd mogelijk! Het mooie van parketlak is dat het leverbaar is in allerlei schakeringen, variërend tussen zeer mat en zeer glanzend. Gaat u voor een ultra matte afwerking? Dan wijzen we u graag op de bijzondere Skylt lak. Deze en andere laksoorten laten we u graag zien via onze kleurstalen. Met een goede lakcoating gaat uw houten vloer na de renovatie weer jaren mee. Hij is nu optimaal beschermd tegen vlekvorming, beschadiging en verkleuring

Hardwax Olie: extra bescherming

In het product hardwax olie worden de diverse pluspunten van hardwax en olie gecombineerd. Het beschermmiddel geeft uw vloer een zeer luxe en warme uitstraling en zorgt voor een uitstekende bescherming tegen allerlei ongewenste zaken. Dit type coating voor houten vloeren is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren en variaties. Als u wilt, kunnen we enkele opties voor u uitproberen op uw parket. Zo krijgt u een goede indruk van het effect dat deze afwerking op uw vloer heeft. Vraag ons hier vrijblijvend naar. We kunnen de kleurtest onder meer voor u uitvoeren tijdens onze gratis vloerinspectie.

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Al 30 jaar schuren wij stofarm

Vaak wordt er gedacht dat het schuren van de vloer een ontzettend vieze, stoffige klus is. In de praktijk valt dit echter enorm mee. We werken namelijk al ruim 30 jaar volgens de methode stofarm schuren. Hierbij gebruiken we geen ouderwetse schuurmachine, maar een innovatief apparaat dat voorzien is van een ingebouwde afzuiging voor houtgruis en stof. We houden de trends en ontwikkelingen op dit gebied altijd goed bij, zodat we op elk moment werken met de beste en nieuwste technieken.

CBW keurmerk en prachtige klantbeoordelingen

Uiteraard zijn we aangesloten bij het CBW. Zo bent u zeker van een goede garantie en de hoogste kwaliteit bij de renovatie van uw parketvloer. Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Deze vindt u onder meer op het online platform klantenvertellen. Hier krijgen we gemiddeld het cijfer 9,5. Om onze score zo mooi hoog te houden, gaan we elke dag opnieuw voor het uiterste. We zetten onze voor de volle 100% in bij het parket schuren in Haarlem en omgeving. Dit heeft als resultaat een schitterend herstelde houten vloer die volledig aansluit op de wensen van de bewoners.

Inspectie of adviesgesprek inplannen? Regel het vandaag nog!

Veel mensen willen graag eerst wat advies en meer informatie voordat ze ons inhuren voor parket schuren in hun woning. Dat begrijpen we natuurlijk goed. Om die reden bieden wij altijd een compleet vrijblijvende vloerinspectie aan huis en een bijbehorend adviesgesprek aan. Zo kunnen wij u meer vertellen over de diverse opties voor uw vloer en kunt ons uitleggen wat uw wensen zijn. Door samen in gesprek te gaan, kunnen we beter vaststellen wat de ideale optie is voor uw parket renovatie. Maak dus vandaag nog een afspraak!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button