Parket Schuren in Zwanenburg

Laat uw parket schuren in Zwanenburg door MP Schuurtechniek! Bij vervuiling of schade aan uw parketvloer is het goed om de ellende niet te laten ophopen. Zonder onderhoud of verzorging kan uw vloer steeds verder vervuilen of verslijten. Dit kan hem onherstelbaar beschadigen, wat natuurlijk een erg duur grapje zou worden. Kies daarom liever een vakkundige behandeling via parket schuren Zwanenburg en afwerken op de door u gewenste wijze. Dit maakt hem een heel stuk mooier en zorgt ervoor dat uw parket veel langer zal meegaan. Laat u de parket renovatie uitvoeren door ons doorgewinterde team? Dan kunt u op diverse voordelen rekenen.

parket schuren in Zwanenburg

Parket renovatie met professioneel resultaat

Onze parketteurs werken op basis van een gedegen opleiding en laten zich daarnaast met regelmaat bijscholen. Zo weet u zeker dat het werk op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Verder zorgen we er altijd voor dat we goed op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in onze branche. Wordt er een nieuw apparaat ontwikkeld of komt er een innovatief product op de markt voor het afwerken van houten vloeren? Dan kijken we op welke wijze we deze kunnen implementeren in onze parket renovaties. Een grote stap vooruit was destijds de invoering van de stofarme parketschuurmachine. Dit is nog steeds een heel fijn apparaat voor het secuur en veilig schuren van houten vloeren.

parket schuren in Zwanenburg
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Bloemendaal – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer parket schuren Zwanenburg?

Uw parketvloer laten schuren in Zwanenburg of omgeving kan alleen op het moment dat de vloer nog niet onherstelbaar beschadigd is. Maakt u zich geen zorgen, want dit treffen we echt zelden aan. Heeft u vlekken, verkleuringen en grote of kleine schade opgemerkt op uw vloer? Bel of mail ons dan zo snel mogelijk. We komen uw parket inspecteren en vertellen u meer over de behandelmogelijkheden. Op tijd uw parket renoveren is de beste manier om uw huidige vloer langdurig te behouden.

parket schuren in Zwanenburg

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Uw houten vloer in Zwanenburg laten afwerken

Als specialist in houten vloer renovaties wijzen we u er graag op dat parket schuren Zwanenburg nooit op zichzelf uitgevoerd moet worden. Om het bereikte resultaat te behouden, is een goede afwerking noodzakelijk. U kunt kiezen uit diverse coatings, met lak, olie of hardwax. Hierbij heeft u de keuze uit glanzende en gematteerde opties. De coating heeft een beschermende werking, waardoor uw parketvloer langer intact blijft. Daarnaast ontstaat er ook een cosmetisch voordeel. Uw vloer ziet er voortaan namelijk nog mooier uit!

CBW-erkend bedrijf met hoge klantwaardering

Niet minder dan een 9,5 is het cijfer dat we gemiddeld krijgen op de reviewsite klantenvertellen. Wij zijn erg blij met deze mooie klantwaardering en worden hierdoor extra gemotiveerd bij het uitvoeren van onze parket renovaties. Wilt u uw eigen houten vloer laten herstellen door ons vakbedrijf? Dan kunt u zeker zijn van een goede aankoop. Bovendien krijgt u bij ons CBW-erkende bedrijf een uitgebreide garantie op het parket schuren Zwanenburg en de complete afwerking. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons inplannen voor een gratis adviesgesprek en een vloercontrole.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button