Parket Schuren in Vijfhuizen

Laat uw parket schuren in Vijfhuizen door MP Schuurtechniek! Er gaat niets boven een prachtige parketvloer in huis. Wat nu echter als uw vloer steeds meer te maken krijgt met beschadigingen en vervuilingen? Dan is het raadzaam om te kiezen voor het vakkundig parket schuren Vijfhuizen. Wij nemen deze klus graag op ons en verzorgen voor u een betaalbare en complete renovatie van uw houten vloer. Na onze professionele behandeling ziet uw vloer er direct lekker fris en als nieuw uit. Bovendien is het parket nu nog beter beschermd tegen de vele invloeden van buitenaf. Dit zorgt ervoor dat hij in de beste conditie blijft en ook nog langer meegaat.

parket schuren in Vijfhuizen

Onze specialisatie is het prachtig schuren van parketvloeren

Wij zijn ontzettend bedreven in het schuren van parketvloeren en dat is natuurlijk niet zonder reden. De basis voor ons bedrijf werd ruim 30 jaar geleden gelegd. Inmiddels hebben we ontelbaar veel houten vloeren volledig gerenoveerd middels het schuren en afwerken op vakkundige wijze. Voor het mooiste resultaat gebruiken we stofarme schuurmachines. Hiermee kunnen we extra nauwkeurig werken, doordat we ze helemaal kunnen afstemmen op uw parket. Een extra voordeel van deze machines is dat ze nauwelijks vuil of stof uitstoten. Dit heeft weer een positieve uitwerking op de gezondheid.

parket schuren in Vijfhuizen
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Bloemendaal – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer parket schuren in Vijfhuizen?

Vaak wordt onze hulp ingeroepen wanneer het parket al behoorlijk vervuild geraakt is. Meestal heeft de vloer dan ook al te maken met redelijk wat schade. Op dit moment is het nog altijd mogelijk om het parket te laten schuren, maar toch is het beter als u net even wat eerder aan de bel trekt. Hoe groter de schade, hoe meer we immers moeten wegschuren. Weet u niet zeker of uw houten vloer al gerenoveerd dient te worden? Vraag ons vrijblijvend om advies! Soms is vakkundig parket onderhoud voldoende om af te rekenen met de ontstane vervuiling.

parket schuren in Vijfhuizen

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Geen parket renovatie zonder goede afwerking

Zowel bij het onderhouden van de vloer als bij het grondig parket schuren Vijfhuizen is een goede afwerking nodig. Hiervoor kunt u zelf één van onze mooie opties kiezen. Zo kunt u de houten vloer laten lakken of oliën, maar ook kunt u het parket laten behandelen met hardwax olie. Elk van deze middelen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en allemaal hebben ze hun eigen positieve eigenschappen. Wilt u een aantal kleuren laten uittesten op uw parketvloer? Dat is natuurlijk altijd mogelijk! Tijdens een gratis vloercontrole bij u thuis voeren we graag een aantal proefstukjes uit.

Zeker zijn van een goede keuze

Parket schuren Vijfhuizen wordt altijd uitgevoerd door gediplomeerde en CBW-erkende parketteurs. Zo bent u zeker van de juiste behandeling voor uw vloer. Ook krijgt u uitgebreide garanties op onze werkzaamheden en is uw aankoop bij ons altijd veilig. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,5 zijn we de perfecte keuze voor de parket renovatie in uw woning. Voor het maken van een afspraak kunt u ons altijd mailen of bellen.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button