Parket Schuren in Zandvoort

Laat uw parket schuren in Zandvoort door MP Schuurtechniek! Woningen in het prachtige Zandvoort zijn natuurlijk altijd al mooi, maar met een parketvloer erin worden ze helemaal een plaatje. Wel kunnen houten vloeren vroeg of laat met slijtage, schade en andere vervelende zaken te maken krijgen. Zo kan een klein beetje strandzand onder uw schoenen of slippers al leiden tot krasjes of minuscule deukjes in het hout. U kunt dit grotendeels voorkomen door bij binnenkomst uw schoenen uit te doen of ze goed te vegen op de mat. Toch blijven er altijd zaken over die uw vloer kunnen aantasten. Zelfs vrolijke zonnestralen die het huis inschijnen, kunnen al leiden tot verkleuring van het parket. Een uitgebreide behandeling van parket schuren Zandvoort maakt korte metten met aanwezige schade.

parket schuren in Zandvoort

Parketvloeren renoveren is onze expertise

Met ons bedrijf richten we ons op het onderhouden en renoveren van alle soorten parketvloeren. We voeren onze werkzaamheden met name uit in de regio Zandvoort. Bent u dus op zoek naar een plaatselijke vakman voor uw parket schuren Zandvoort? Bij ons bent u op de juiste plek! Dankzij onze decennialange ervaring en ons pure vakmanschap verzorgen we elke houten vloer renovatie tot in de puntjes. Uiteraard doen we dit ook altijd op de manier die u wilt.

parket schuren in Zandvoort
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Bloemendaal – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer overgaan tot parket schuren in Zandvoort?

Ziet u verkleuringen op uw parketvloer of krijgen zand, stof en ander vuil steeds meer vat op uw houten vloer? Overweeg dan een professionele behandeling door onze parketteurs. Het is nu nog niet te laat voor uw vloer en wij helpen u graag om uw parket voor de toekomst te behouden. Wacht liever niet te lang met de parket renovatie, zeker niet als u te maken heeft met vochtschade op uw houten vloer. Zo voorkomen we hoge kosten en grootschalige reparaties aan uw parket.

parket schuren in Zandvoort

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Bepaal zelf de afwerking van uw herstelde houten vloer

De wensen van onze klanten vormen altijd de basis van onze behandelingen. Bij het parket schuren Zandvoort zullen we u dan ook altijd vragen waar uw voorkeur naar uitgaat. Misschien mogen we uw parket mooi aflakken of wellicht laat u de vloer liever behandelen met een mooie laag olie of hardwax. Uw favoriete keuze kunt u eenvoudig maken met behulp van de kleurenwaaiers. Deze nemen we uiteraard allemaal mee tijdens een adviesgesprek en vloerinspectie bij u thuis. Onze vloerinspecties en adviezen brengen geen kosten met zich mee.

We zijn een uitstekend beoordeeld en gecertificeerd bedrijf

Wij kunnen u natuurlijk van alles vertellen over ons bedrijf, maar natuurlijk is de mening van anderen buiten onze organisatie nog belangrijker. Neem bijvoorbeeld de vele klanten die u reeds voorgingen. Gemiddeld geven ze ons 9,5 voor het werk dat wij leveren. Voor meer rapportcijfers en recensies kunt u eenvoudig het onafhankelijke platform klantenvertellen raadplegen. Verder zijn we in het bezit van het CBW-keurmerk. Dit garandeert u onder meer een veilige aankoop en de beste service bij de renovatie van uw parketvloer.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button