Parket Schuren in Bloemendaal

Laat uw parket schuren in Bloemendaal door MP Schuurtechniek! In het fraaie Bloemendaal is het natuurlijk heerlijk wonen, zeker in een stijlvol ingericht huis voorzien van prachtige houten vloeren. Deze vloeren gaan in principe heel lang mee. Een belangrijke voorwaarde is wel dat ze geregeld onderhouden worden. Ook bij het ontstaan van schade, slijtage en vervuiling is het goed om een specialist in te huren. Door parket schuren Bloemendaal kunnen we uw vloeren volledig herstellen en zelfs voorzien van een nieuwe afwerking. Uw wensen zijn uiteraard heel belangrijk bij de renovatie van het parket. Daarom gaan we van tevoren graag met u in gesprek.

parket schuren in Bloemendaal

De parketspecialist van de regio Bloemendaal

Voordat we aanvangen met uw houten vloer renovatie, willen we graag achterhalen wat de staat van uw vloer is en hoe we hem mogen afwerken. Vervolgens kunnen we meestal al op korte termijn met de werkzaamheden beginnen. We starten met het parket schuren Bloemendaal en zullen de vloer daarna volledig polijsten. Na deze twee belangrijke eerste stappen is het tijd voor de afwerking. Deze kunnen we uitvoeren met diverse prachtige producten. Dankzij ruim 30 jaar ervaring met parketvloer renovaties zijn we inmiddels uitgegroeid tot de echte specialist in de regio.

parket schuren in Bloemendaal
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Bloemendaal – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer parket schuren Bloemendaal?

Er zijn verschillende situaties waarbij het laten schuren van de vloer een goede keuze is. Denk bijvoorbeeld aan slijtage of zelfs flinke beschadiging van het parket. Door het stofarm schuren van de vloer is het mogelijk om met al deze schade af te rekenen. Ook als u te maken heeft gekregen met een lekkage of een omgevallen vaas, is het aan te raden om onze hulp in te roepen. Zonder de juiste behandeling kan namelijk al snel vochtschade ontstaan. Staan er al kringen op uw parket of heeft u te maken met andere verkleuringen op de vloer? Laat ook dan uw parket professioneel renoveren.

parket schuren in Bloemendaal

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Een goede afwerking voor het behoud van uw parket

Bij onze parket renovaties zorgen we altijd voor een oplossing op maat. Dat betekent dat we altijd eerst de vloer controleren en met u in gesprek gaan over de gewenste afwerking. Parketlak, olie en hardwax zijn onze bekendste en meest populaire opties. Daarnaast kunt u ook voor een ultra gematteerde Skylt lak gaan. Aan de hand van onze kleurenstalen maakt u gemakkelijk de beste keuze voor uw parketvloer. Het afwerken van de vloer helpt hem beter te beschermen tegen onder andere verkleuringen, vochtschade, deukvorming en krasvorming.

Erkende parket renovaties

Binnen ons bedrijf werken we uitsluitend met ervaren en gediplomeerde parketteurs. Daarnaast zijn we aangesloten bij het CBW, waardoor u een zeer ruime garantie ontvangt op onze werkzaamheden. Tevens heeft u bij ons de zekerheid van een veilige aankoop. Veel van onze eerdere klanten hebben ons reeds beoordeeld op het onafhankelijke platform klantenvertellen. Ons gemiddelde eindcijfer ligt hier maar liefst op een 9,5. Combineer dit met onze aantrekkelijke tarieven en u ziet direct waarom u bij ons helemaal goed zit!

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button