Parket Schuren en Lakken

Overweegt u om uw parketvloer te laten restaureren? Bij ons gespecialiseerde bedrijf kunt u kiezen uit diverse behandelingen. Zo is het parket schuren en lakken een hele mooie optie. Hierbij wordt uw houten vloer keurig egaal geschuurd en ontdaan van vervuiling. Door het parket vervolgens goed in de lak te zetten, ziet de vloer er gloednieuw uit en is hij voortaan beter beschermd. Klinkt dit u als muziek in de oren? Maak snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek en een vrijblijvende vloercontrole bij u thuis! Uiteraard verplicht dit u tot niets.

Parket Schuren en Lakken

Al 30 jaar ervaring in Parket schuren en Lakken in regio Haarlem

Ons Haarlemse parket team beschikt over ruim 3 decennia jaar ervaring in het renoveren van houten vloeren. De pluspunten van toen nemen we mee in de renovaties van nu, waardoor er altijd een verbluffend resultaat verschijnt. Veel mensen kunnen niet geloven dat een eenvoudige behandeling van één tot twee dagen kan zorgen voor een geheel vernieuwde vloer. Toch is dat precies wat wij doen. Het bestaande parket wordt helemaal opgewaardeerd, waar nodig aangeheeld en vervolgens weer netjes afgewerkt. Zo is uw bestaande vloer klaar voor nieuw gebruik!

Parket Schuren en Lakken
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Heemstede – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Waarom uw Parketvloer laten schuren en lakken?

Parket schuren en lakken is een ideale combinatie van vuil en schade verwijderen en de vloer beschermen tegen nieuwe oneffenheden. De beide onderdelen kunnen niet zonder elkaar en uiteraard voeren we ze altijd op vakkundige wijze uit. Bij het lakken van de houten vloer kunt u de bestaande vloerkleur laten terugkeren of juist kiezen voor een heel nieuw kleurtje. Onze vloerlak is verkrijgbaar in tientallen variaties, dus de keuze is altijd reuze. Een parket renovatie inclusief lakken bespaart u veel tijd, geld en nieuwe grondstoffen. Hiermee is het een ontzettend duurzame en milieuvriendelijke keuze.

Parket Schuren en Lakken

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Fantastische klantbeoordelingen en erkend door CBW

Met onze houten vloer renovaties weten we telkens weer de juiste snaar te raken. Onze klanten waarderen onze werkwijze en natuurlijk de resultaten die wij leveren. Als gemiddeld rapportcijfer geven ze ons maar liefst een 9,5! We doen er uiteraard alles aan om ook onze toekomstige klanten helemaal tevreden te maken. Daarom bundelen we onze ervaring en expertise met de inzet van de beste professionele producten en apparatuur. Hiermee verzorgen we altijd de meest hoogwaardige parket renovaties. Verder zijn we erkend door het CBW. U bent hierdoor zeker van een perfect eindresultaat met uitstekende garantievoorwaarden.

Schuren, lakken en uw parketvloer onderhouden

Dankzij het parket schuren en lakken ziet de vloer er weer prachtig uit. Nu is het alleen nog een kwestie van bijhouden en goed verzorgen. Dit kunt u het beste doen door hem meerdere keren in de week te stofzuigen. Gebruik altijd het speciale opzetstuk voor harde vloeren, zodat het parket niet beschadigt. U kunt ook een zachte bezem gebruiken. Door het losse vuil regelmatig te verwijderen, voorkomt u dat het uw vloer kan beschadigen. Gebruik bij vochtig reinigen altijd een speciaal schoonmaakproduct voor gelakt parket.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button