Graag stellen wij ons aan u voor

Al 30 jaar werkzaam in de regio Haarlem en omstreken zijn wij gespecialiseerd op het gebied van parket schuren en vakkundige parket renovaties. Met passie behandelen wij vloeren met diverse afwerkingen zoals: olie, lak of hardwax olie.

Door de jaren heen hebben we bewezen specialisten te zijn. Zo hebben wij voor particulieren en bedrijven vele houten vloeren geschuurd, behandeld en voorzien van onderhoud. Wij worden veelal geprezen voor onze vakbekwaamheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid.

Wij komen om een goede inschatting van de houten vloer te kunnen maken altijd eerst bij u langs op locatie voor een vloerinspectie, dit is overigens geheel kostenloos. Wij denken graag met u mee en geven een deskundig advies.

Aan de hand van de bevindingen waarbij wij rekening houden met uw wensen komen we samen tot de beste en mooiste behandeling voor uw houten vloer. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende en geheel gespecificeerde offerte.

Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken? Dan kunt u ons ook altijd even bellen voor een deskundig advies.

Wilt u liever een prijsindicatie ontvangen? vul dan het offerte formulier in. De offerte ontvangt u van ons binnen 1 dag.

Wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijke groeten,

Marco van der Linden | MP Schuurtechniek®

wagenpark MP Schuurtechniek
Marco van der Linden

Marco van der Linden

Eigenaar en Meester Parketteur

Meer dan 30 jaar ervaring als Parketteur

Richard

Richard

Parketteur

Meer dan 15 jaar ervaring als Parketteur

Hobi

Hobi

Parketteur

Meer dan 10 jaar ervaring als Parketteur

Jeroen

Jeroen

Parketteur

Meer dan 10 jaar ervaring als Parketteur

Call Now Button