Parket Schuren in Aerdenhout

Laat uw parket schuren in Aerdenhout door MP Schuurtechniek! Wordt het nu echt te erg met de vlekken, kringen en slijtagesporen op uw houten vloer? Dan is het goed om na te denken over een parket renovatie. Deze bestaat uit het parket schuren Aerdenhout en een nette afwerking met een product naar keuze. Door het schuren van uw complete vloer wordt hij vrij van oneffenheden en ziet hij er weer gloednieuw uit. Nu is hij klaar om nog eens tientallen jaren te schitteren en te fungeren als een echte blikvanger in uw woning. Uiteraard kunt u de renovatie van uw houten vloer geheel aan ons overlaten.

parket schuren in Aerdenhout

Ervaren parket specialisten

Ons gespecialiseerde team bestaat uit zeer ervaren parketteurs met een gedegen vakopleiding. Via onze bewezen effectieve werkwijze kunnen wij zelfs ontzettend versleten parketvloeren helemaal terugbrengen in de juiste staat. Bij het parket schuren Aerdenhout zetten we altijd het stofarme schuurapparaat in. Deze machine zuigt het loskomende stof en vuil gelijk op, waardoor we beter het overzicht kunnen houden en gemakkelijker kunnen werken. Bovendien voorkomt deze machine plotselinge nies- en hoestbuien, wat natuurlijk erg prettig is. Verreweg het belangrijkste is toch wel dat we met het apparaat altijd een ultiem eindresultaat kunnen bereiken.

parket schuren in Aerdenhout
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Bloemendaal – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Wanneer parket schuren in Aerdenhout?

Het is goed om bij vervuiling of beschadiging snel over te gaan tot een uitgebreide parket renovatie. Het schuren en behandelen van de vloer zorgt ervoor dat hij weer op volle kracht komt. Daarnaast zorgt de renovatie ook voor een langere levensduur. Wilt u uw eigen houten vloer laten schuren in Aerdenhout of omgeving? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. In sommige gevallen is een complete renovatie niet nodig om uw vloer weer prachtig mooi te maken. Dan kunt u volstaan met ons parket onderhoud.

parket schuren in Aerdenhout

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Uw geschuurde houten vloer afwerken

Onze mannen voeren het parket schuren Aerdenhout op een professionele wijze uit. Dit houdt in dat we de vloer ook netjes afwerken, voordat we hem aan u opleveren. Een goede afwerking zorgt ervoor dat het geëgaliseerde en gereinigde parket niet snel opnieuw kan vervuilen, beschadigen of verkleuren. Ook helpt het aanbrengen van een mooie coating om vochtschade op uw houten vloer te voorkomen. U kunt bij ons kiezen uit ontzettend veel variaties. Deze zijn onder meer verkrijgbaar in lak, hardwax en olie.

Erkend door het CBW

Zoals u van een goede parket expert mag verwachten, is ons bedrijf erkend door het CBW. Dit levert u onder meer een uitstekende garantie op de volledige parket renovatie op. Bij het schuren en behandelen van uw houten vloer gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit, terwijl we onze tarieven zo laag mogelijk houden. Dit doen we natuurlijk om onze klanten tevreden te stellen en om ervoor te zorgen dat de drempels voor een parket renovatie zo laag mogelijk zijn. Tot op heden heeft dit gezorgd voor veel blije klanten, die ons gemiddeld een 9,5 geven voor ons werk.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button