Parket Schuren in IJmuiden

Laat uw parket schuren in IJmuiden door MP Schuurtechniek! Houten vloeren zijn enorm praktisch en daarnaast ook nog schitterend om te zien. De meeste mensen verzorgen hun vloer dan ook goed. Ondanks die goede zorgen krijgt elke parketvloer vroeg of laat met oneffenheden te maken. Ook kan de houten vloer aan uitstraling verliezen. Parket schuren IJmuiden door de vakmannen uit uw regio maakt alle ellende ongedaan en zorgt voor een prachtig eindresultaat. Overweegt u een parket renovatie bij u thuis in IJmuiden? Vraag ons vrijblijvend om meer informatie en ontdek welke voordelen het schuren van uw parket met zich meebrengt.

parket schuren in IJmuiden

Parketvloeren schuren als specialisme

In de regio IJmuiden werken we inmiddels al meer dan 30 jaar als gespecialiseerd parketbedrijf. We behandelen alle soorten houten vloeren en kunnen zelfs enorm versleten of verwaarloosde parketvloeren keurig herstellen. Of u nu het parket wilt laten schuren in uw appartement of juist op meerdere etages in uw woning de houten vloer wilt laten renoveren, wij staan voor elke klus klaar. Elke parket renovatie wordt uitgevoerd volgens een werkplan op maat. Van tevoren nemen we uw voorkeuren met u door, zodat we uw parket op de gewenste wijze kunnen opleveren. Dankzij stofarm schuren neem de renovatie van uw vloer hooguit enkele dagen in beslag.

parket schuren in IJmuiden
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Bloemendaal – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Beste moment voor parket schuren in IJmuiden

Wellicht vraagt u zich af: wanneer is het goed om mijn parket te laten schuren? Vaak is dat sneller dan u zich realiseert. Wij raden u namelijk aan om zo snel mogelijk een parket renovatie te laten uitvoeren als uw vloer te maken heeft met ernstige vervuiling, vlekvorming, oppervlakkige slijtage en diepere beschadigingen in het hout. Via parket schuren IJmuiden in uw woning kunnen we deze ongewenste elementen van uw vloer verwijderen en uw parket terugbrengen naar zijn mooie oorspronkelijke staat.

parket schuren in IJmuiden

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Uw parketvloer netjes afwerken voor een goede bescherming

Enkel het parket schuren IJmuiden is overigens niet voldoende. Om uw vloer echt langdurig mooi te houden, is een vakkundige afwerking minstens zo belangrijk. Door het aanbrengen van een coating dekken wij de houten vloer netjes af en voorkomen we het ontstaan van nieuwe beschadigingen en vervuiling. Bij het coaten van uw parketvloer mag u kiezen uit onze hoogwaardige soorten hardwax, olie en lak. Al deze producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in verschillende uitvoeringen (mat, zeer mat, glimmend en zeer glimmend).

Erkend door het CBW en een 9,5 beoordeling

Ons bedrijf is een CBW-erkende onderneming en hierdoor bent u altijd zeker van een goede keuze. U krijgt een uitgebreide garantie op onze parket renovaties en kunt rekenen op de beste service. Uw houten vloer naar volle tevredenheid schuren en afwerken, dat is waar wij voor staan. Om meer te weten te komen over onze resultaten, kunt u eenvoudig de foto’s van eerdere parket renovaties bekijken op onze website. Ook kunt u klantenvertellen raadplegen. Dit online platform is een plek waar mensen recensies en beoordelingen kunnen plaatsen. Ze geven ons hier gemiddeld een 9,5!

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button