Parket Renovatie

U heeft thuis een parketvloer liggen en vraagt zich af hoe al die krassen, slijtplekken en vlekken verwijderd kunnen worden? Dat is vrij eenvoudig. Een parket renovatie door de vakman rekent direct af met allerlei soorten ontsieringen die zich meest hebben gemaakt van de vloer. We verwijderen de schade, zonder de vloer te verzwakken. Daarna werken we het parket netjes af, zodat het er als nieuw uit komt te zien.

Parket Renovatie

30 jaar ervaring met parket renovaties

Als u een parket renovatie wilt laten uitvoeren, zit u bij ons goed. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en weten elk type houten vloer keurig te herstellen. Veel van onze klanten zeggen zelfs dat hun vloer er na de renovatie beter uitziet dan toen hij net nieuw was. Een mooier compliment kunnen we ons niet wensen! Wij voeren onze houten vloer renovaties altijd uit met hoogwaardige apparatuur en de beste professionele beschermingsproducten.

Parket Renovatie
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Heemstede – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Parket schuren

We beginnen de renovatie met het schuren van het hout in fases. Dit zorgt ervoor dat de vloer weer egaal wordt en dat deuken, krassen, putten en dergelijke verdwijnen. Hierna wordt het hout gepolijst, zodat de nerven in de juiste stand staan voor de afwerking. Bij het afwerken van de vloer kunt u kiezen uit een drietal producten. De meeste mensen geven de voorkeur aan lak of olie. Daarnaast kunt u ook kiezen voor hardwax.

Parket schuren en laten oliën

Vloerverwarming neemt de laatste jaren echt een vlucht. Combineren we dit met een houten vloer, dan is een behandeling met olie de beste optie. Olie is namelijk zeer goed bestand tegen zowel hitte als kou en vormt hiermee een goede bescherming voor uw parket met vloerverwarming. Bij een parket renovatie middels schuren en oliën kunt u kiezen uit diverse fraaie kleuren.

Parket schuren en aflakken

Heeft u wel een houten vloer, maar geen vloerverwarming? Dan kunt u ook kiezen voor één van de andere afwerkopties. Zo is het lakken van de vloer een hele goede manier om hem te beschermen en tegelijkertijd ook een stuk mooier te maken. Parketlak is in ontzettend veel variaties en kleuren verkrijgbaar, waardoor de keus echt enorm is! Voor advies omtrent het schuren en lakken van uw houten vloer kunt u altijd contact opnemen.

Altijd een vrijblijvende inspectie van de vloer

Als gespecialiseerd parketbedrijf met een CBW-keurmerk ontvangt u bij ons altijd diverse zekerheden. Zo bent u zeker van een goede aankoop en bieden we een uitgebreide garantie op ons werk. Verder voeren we graag een compleet vrijblijvende inspectie van de vloer aan. Tijdens een bezoek aan huis gaan we na wat uw parket nodig heeft om weer helemaal mooi te worden. Dit is ook een ideaal moment om uw vragen, wensen en opmerkingen omtrent de parket renovatie aan ons kenbaar te maken. Samen bepalen we zo het precieze werkplan voor het herstel van uw houten vloer.

parket renovatie

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button