Parket Onderhoud

Niemand zit te wachten op een houten vloer met vlekken en verkleuringen. Daarom is het goed om geregeld parket onderhoud te laten uitvoeren. U kunt dit zelf doen, maar veel handiger en sneller is het om dit uit te besteden. Huurt u hiervoor ons team in? Dan kunt u rekenen op perfect onderhoud gebaseerd op vele jaren ervaring. Vanzelfsprekend voeren wij ons houten vloer onderhoud altijd uit met de beste professionele middelen. U zult versteld staan van het resultaat en denkt na afloop dat we misschien stiekem een nieuwe vloer hebben gelegd. Niets is minder waar, want goed onderhoud maakt zelfs de lelijkste parketvloeren weer prachtig!

 

Parket Onderhoud
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Heemstede – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Langere levensduur dankzij periodiek vloeronderhoud

Periodiek onderhoud aan uw houten vloer geeft hem een frisse aanblik en zorgt ervoor dat hij weer op volle kracht komt. Hiermee is hij klaar om tot wel tientallen jaren extra mee te gaan. Hiervoor is het wel belangrijk dat het parket onderhoud op de juiste manier wordt uitgevoerd. Dat betekent bijvoorbeeld dat er altijd geschikte reinigingsmiddelen moeten worden ingezet die passen bij de afwerking van uw vloer. Voor gelakte vloeren is dit een schoonmaakproduct voor lakvloeren, voor geoliede vloeren een reinigingsproduct dat de olielaag intact laat, enzovoort.

Parket Schuren en Oliën

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Geoliede houten vloer onderhouden

Veel mensen kiezen voor een combinatie van vloerverwarming en een geoliede houten vloer. Dit is ideaal, omdat de olielaag beschadigingen van het hout helpt te voorkomen. Om die reden is het belangrijk om de coating intact te laten, zodat uw parket geen risico loopt. Wij gebruiken speciale reinigingsmiddelen die niet agressief zijn. Deze maken uw houten vloeroppervlak heel mooi schoon, zonder schade toe te brengen. Voor de beste werking kunnen we de olielaag aanvullen met een kleine extra hoeveelheid, zodat uw vloer echt op topsterkte blijft.

Gelakte houten vloer onderhouden

Gelakte houten vloeren hebben veel baat bij een afgestemde behandeling. Ook hier gebruiken we reinigingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor dit type vloeren. Het resultaat van het parket onderhoud is een heerlijk frisse vloer zonder vlekken of oneffenheden. Heeft u niet alleen vlekken op uw parket, maar ook beschadigingen? Neem dan even contact met ons op. Het kan zijn dat er meer nodig is om uw vloer op te knappen. Hierbij kunt u onder meer denken aan een behandeling met de schuurmachine. Naast houten vloer onderhoud bieden wij ook complete parket renovaties aan.

Maak gebruik van onze vrijblijvende vloerinspectie

Bent u geïnteresseerd in één van onze parketvloer behandelingen? Dan kunt u geheel vrijblijvend gebruikmaken van onze vloerinspectie. Hiervoor komen wij bij u langs wanneer het u uitkomt. Tijdens de vloerinspectie kunt u direct uw wensen aangeven, uw vragen stellen en de kleurenwaaiers doornemen. Op basis hiervan kunt u vervolgens de ideale afwerking voor uw vloer selecteren. Onze vloerinspectie en het bijbehorende advies zijn altijd kosteloos. Ga voor de kennis en kunde van een CBW-erkend vakman en laat uw parket onderhoud altijd door een professional uitvoeren!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button