Parket Schuren en Oliën

Parketvloeren worden gemaakt van oersterk hout dat geschikt is om tientallen jaren intensief te gebruiken. Wel is het belangrijk om de vloer goed te verzorgen. Waarschijnlijk maakt u uw parket dan ook regelmatig vrij van stof en vuil. Daarnaast is van tijd tot tijd parket onderhoud aan te bevelen. Is uw vloer zodanig vervuild dat u hem zelf niet meer goed schoon krijgt? Kies dan liever voor een complete renovatiebeurt. Een zeer fraaie uitvoering hiervan is het parket schuren en oliën bij u in Haarlem of omgeving.

Parket Schuren en Oliën

Vloeren schuren en oliën op basis van 30 jaar ervaring

Voor een egaal en visueel aantrekkelijk eindresultaat is het verstandig om uw parket renovatie aan een professional uit te besteden. Zelf zijn we ruim 30 jaar werkzaam in de wereld van parketvloeren. We weten voor elke houten vloer wat de beste behandelwijze is en gaan altijd voor de allerhoogste kwaliteit. Parket schuren en oliën is één van onze beproefde methodes om versleten en verzwakte vloeren terug te brengen op topsterkte. Dit doen we met onze stofarme schuursystemen en met behulp van de meeste hoogwaardige soorten vloerolie.

Parket Schuren en Oliën
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Heemstede – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Waarom parket schuren en oliën?

Houten vloeren staan nu eenmaal bloot aan allerlei elementen. Ze vormen een basis waarop uw zware meubels staan en zijn de plek waar kinderen spelen en volwassenen vaak rondlopen. Of het nu gaat om stoelpoten, speelgoed of naaldhakken, werkelijk alles laat zijn sporen na op het hout. Zo ontstaan er kleine krasjes en deukjes waar vervolgens vuil in kan blijven hangen. Na verloop van tijd wordt de vervuiling hierdoor erger. Ook kunnen de beschadigingen groter groeien. Het laten schuren en oliën van uw parketvloer zorgt ervoor dat alle beschadigingen verdwijnen en dat nieuwe schade wordt tegengegaan.

Parket Schuren en Oliën

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Erkend door het CBW en geprezen door onze klanten

Ons bedrijf is trotse drager van het CBW-keurmerk en hiermee bent u zeker van een goede garantie op uw aankoop. Wij leveren alleen de allerbeste parket renovaties met een lang houdend effect. Op onafhankelijke reviewsites kunnen onze klanten ons uitgebreid beoordelen en ons een rapportcijfer geven. Met een score van ruim 9,5 doen we het aardig goed. Hier zijn we uiteraard heel blij mee. Wilt u zelf ook meer dan tevreden zijn over uw parketvloer? Laat hem dan op korte termijn schuren en oliën door onze specialisten!

Tips na het renoveren van uw Haarlemse parketvloer

Zodra uw parketvloer geschuurd is en voorzien is van een mooie olielaag, is het tijd om hem aan u over te dragen. Nu is het aan u om het behaalde resultaat te behouden. Hiervoor raden we u regelmatige veegbeurten aan met de stofzuiger of gewoon met de bezem. Zo verwijdert u razendsnel het aanwezige vuil en voorkomt u dat het schade aan uw vloer toebrengt. Gaat u de vloer vochtig schoonmaken? Gebruik dan altijd een schoonmaakproduct dat bestemd is voor geoliede parketvloeren. Op die manier blijft de geoliede toplaag helemaal intact.

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button