Parket Schuren in Heemstede

Laat uw parket schuren in Heemstede door MP Schuurtechniek! De kans is groot dat uw woning in Heemstede voorzien is van mooie houten vloeren. Raakt uw parket op een bepaald moment wat beschadigd of krijgt u vlekken en kringen in het hout niet meer weg? Laat uw parketvloer dan vakkundig schuren door onze houten vloer experts. U heeft bij ons altijd de keuze uit meerdere opties en heeft uiteraard veel inspraak bij de gehele behandeling. Ons doel is immers om parketvloer te herstellen op een manier die helemaal aansluit op uw wensen!

parket schuren in Heemstede

Een expert in parket renovaties

Dankzij een carrière van inmiddels alweer 30 jaar mogen we onszelf inmiddels een echte expert in parketvloer renovaties noemen. Het parket schuren Heemstede kan worden gecombineerd met diverse behandelingen, zoals hardwaxen, oliën en lakken. Een behandeling met lak of hardwax is vooral geschikt voor parket zonder vloerverwarming. Heeft u echter een houten vloer en ook vloerverwarming? Dan raden we u aan om het parket te laten oliën. Olie is namelijk beter bestand tegen temperatuursveranderingen, waardoor het uw houten vloer beter zal beschermen. Al onze vloer renovaties worden uitgevoerd met behulp van de stofarme schuurmachine.

parket schuren in Heemstede
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem – 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Bloemendaal – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Waarom parket schuren Heemstede?

Elke houten vloer krijgt met externe factoren te maken. Zo kan het parket verkleuren door fel zonlicht en kunnen zware meubels, speelgoed en schoenen zorgen voor slijtsporen, krassen en deuken in het hout. Parket schuren Heemstede haalt de ontstane schade helemaal weg, maakt uw vloer egaal en laat hem er veel mooier uitzien. Eén van de belangrijkste redenen voor een parket renovatie is toch wel dat de vloer op volle kracht wordt gehouden. Hierdoor gaat hij een stuk langer mee. Dit bespaart u op termijn veel zorgen en natuurlijk ook veel geld.

parket schuren in Heemstede

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Bepaal zelf hoe uw parketvloer eruit komt te zien

Een groot voordeel van een parket renovatie is dat we uw vloer tijdens de behandeling ook direct een make-over kunnen geven. Transformeer bijvoorbeeld een lichte houten vloer tot parket in een donkere kleurstelling of juist andersom. Zonder een heel nieuwe vloer te kopen, kunt u wel de aanblik van compleet nieuw parket creëren. Ook kunt u de vloer mat of juist glanzend laten coaten met hardwax, lak of olie. Heeft u al een aantal mooie ideeën voor de renovatie en afwerking van uw parketvloer? We kunnen niet wachten om hierover met u in gesprek te gaan!

Voorzien van het CBW-keurmerk en een mooie klantscore

Het parket schuren Heemstede laat u natuurlijk het liefst uitvoeren door een betrouwbaar bedrijf met de juiste certificeringen. Wat dat betreft zit u bij ons helemaal goed. We beschikken onder meer over het bekende CBW-keurmerk. Dit biedt u concreet een goede garantie op de parket renovatie en de zekerheid van een veilige aankoop. Verder laten we ook onze klanten graag voor ons spreken. Op onafhankelijke beoordelingssites geven ze ons gemiddeld een 9,5. Uiteraard doen we ons uiterste best om ook u minstens zo tevreden te maken!

DEZE VIDEO LAAT U ZIEN HOE WIJ EEN HOUTEN VLOER IN 5 STAPPEN EEN TWEEDE LEVEN GEVEN!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button