Parket Schuren en behandelen met hardwax Olie

Zoekt u een goede methode om uw parketvloer met schade op te waarderen? Dan kunt u bij ons kiezen uit diverse behandelingen. Een heel mooie optie is het schuren van de parketvloer en een afrondende behandeling met hardwax olie. Dit middel is ontzettend krachtig en vormt een goede barrière tegen ongewenste elementen als vuil, zandkorreltjes, steentjes en vocht. Ook heeft een afwerking met hardwax olie een cosmetisch voordeel. We kunnen uw vloer coaten in verschillende kleuren, waardoor u altijd het parket van uw dromen krijgt!

Parket schuren en behandelen met hardwax olie

Al 30 jaar de regionale vakman voor parket renovaties en onderhoud

Het is inmiddels al ruim 30 jaar geleden dat we begonnen met ons bedrijf in parket onderhoud en renovaties. In deze periode zijn we uitgegroeid tot een echte regionale expert en inmiddels hebben we voor ontzettend veel leuke mensen een droomvloer mogen creëren. Onze werkwijze bestaat uit drie belangrijke stappen: het schuren, polijsten en coaten van de vloer. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid tot personalisatie, zodat uw vernieuwde parketvloer altijd matcht met uw interieur. Vertel ons dus zeker wat u wenst!

Parket schuren en behandelen met hardwax olie
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken op locatie. Wij komen dan bij u langs voor een vrijblijvende vloerinspectie en een deskundig advies.

Z

CBW Erkend en Beoordeeld met een 9.5

Wij zijn CBW erkend en bent hierdoor zeker van uw aankoop. Daarnaast worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.5 op Klantenvertellen!

Project:
Haarlem – 300 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Haarlem- 245 m² Schuren en Oliën (Royl 2K Olie)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Heemstede – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

Project:
Zwanenburg – 50 m² Afzelia Vloer Schuren en Lakken (Bona)

Gerenoveerd door MP Schuurtechniek®

JAAR ERVARING

VLOEREN PER JAAR

VLOEREN BEHANDELD

Waarom parket schuren en behandelen met hardwax olie?

Een behandeling bestaande uit het parket schuren en een behandeling met schitterende hardwax olie is een hele fijne manier om veel langer te doen met uw huidige vloer. Doordat we de kwaliteit van het bestaande parket kunnen vasthouden, is er nauwelijks tot geen nieuw hout nodig. Alleen bij het aanhelen van ernstig beschadigde panelen of het leggen van een extra gedeelte, is er nieuw parket nodig. Dit is heel duurzaam en bespaart u ook veel kosten. Verder is een belangrijk pluspunt natuurlijk dat we aanwezige beschadigingen geheel kunnen verwijderen.

CBW garandeert een top parket renovatie

We bieden u als CBW-erkende onderneming altijd een goede en zeer uitgebreide garantie op onze werkzaamheden. Laat u uw parket schuren en behandelen met hardwax olie door onze specialisten? Reken dan op het allermooiste resultaat dat ook nog eens extra lang houdt. Onze doorgewinterde en zeer ervaren parketteurs leveren het mooiste werk, wat zeker wordt opgemerkt door onze klanten. Sla klantenvertellen er maar eens op na en u zult zien dat we een schitterende klantenbeoordeling krijgen. Met een gemiddelde van 9,5 zijn wij ontzettend tevreden. Wij hopen dat u precies hetzelfde zult zeggen na afloop van uw vloer renovatie!

Tips om uw geschuurde en behandelde vloer in topconditie te houden

Na het parket schuren en behandelen met hardwax olie wilt u het bereikte resultaat vasthouden. Het liefst zo lang mogelijk. Daarom raden we onze klanten altijd aan om bij de reiniging van hun gerenoveerde vloer uitsluitend milde reinigingsproducten te gebruiken die geschikt zijn voor hardwax coatings. Deze reinigingsmiddelen zullen uw vloeroppervlak wel goed schoonmaken, maar tasten de hardwax olielaag niet aan. Verder is het aan te bevelen om met een bezem (of de stofzuiger met parketborstel) dagelijks het losse vuil, stof en zand te verwijderen.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Gewenste vloerinspectie datum
• Wij nemen contact met u op voor het plannen van een definitieve inspectie datum
• Onze afdeling planning stemt met u een definitieve uitvoerdatum af
=

Call Now Button